Brenda van Rijswijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Brenda van Rijswijk in Vlissingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Brenda van Rijswijk? Op Salons.nl lees je alles over Brenda van Rijswijk uit Vlissingen.

Adresgegevens:
Brenda van Rijswijk
Noorderbaan 70
4386CB Vlissingen

Eenmanszaak Brenda van Rijswijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VLISSINGEN of elders in de provincie Zeeland? Brenda van Rijswijk is opgericht in 19930913 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Brenda van Rijswijk bereiken op: 0118-470880. Brenda van Rijswijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 22034977. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Brenda van Rijswijk in Vlissingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image