Bridam Textielbewerking/Nagelstudio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bridam Textielbewerking/Nagelstudio in Markelo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bridam Textielbewerking/Nagelstudio? Op Salons.nl lees je alles over Bridam Textielbewerking/Nagelstudio uit Markelo.

Adresgegevens:
Bridam Textielbewerking/Nagelstudio
Prinses Irenestraat 24
7475BW Markelo

Eenmanszaak Bridam Textielbewerking/Nagelstudio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOF VAN TWENTE of elders in de provincie Overijssel? Bridam Textielbewerking/Nagelstudio is opgericht in 19990301 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bridam Textielbewerking/Nagelstudio bereiken op: 0547-293279. Bridam Textielbewerking/Nagelstudio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 06089908. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bridam Textielbewerking/Nagelstudio in Markelo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image