Brigitte Bosch-Borghans

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Brigitte Bosch-Borghans in Berg en Terblijt? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Brigitte Bosch-Borghans? Op Salons.nl lees je alles over Brigitte Bosch-Borghans uit Berg en Terblijt.

Adresgegevens:
Brigitte Bosch-Borghans
Laathofstraat 14
6325CZ Berg en Terblijt

Eenmanszaak Brigitte Bosch-Borghans is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VALKENBURG AAN DE GEUL of elders in de provincie Limburg? Brigitte Bosch-Borghans is opgericht in 19940103 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Brigitte Bosch-Borghans bereiken op: 043-6042361. Brigitte Bosch-Borghans in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14631456. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Brigitte Bosch-Borghans in Berg en Terblijt.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image