Brigitte Ligthart-Woracz

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Brigitte Ligthart-Woracz in Eersel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Brigitte Ligthart-Woracz? Op Salons.nl lees je alles over Brigitte Ligthart-Woracz uit Eersel.

Adresgegevens:
Brigitte Ligthart-Woracz
Schadewijkstraat 28
5521HE Eersel

Eenmanszaak Brigitte Ligthart-Woracz is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EERSEL of elders in de provincie Noord-Brabant? Brigitte Ligthart-Woracz is opgericht in 19990125 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Brigitte Ligthart-Woracz bereiken op: 0497-514042. Brigitte Ligthart-Woracz in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17111110. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Brigitte Ligthart-Woracz in Eersel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image