Brigitte Nails Studio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Brigitte Nails Studio in Arnhem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Brigitte Nails Studio? Op Salons.nl lees je alles over Brigitte Nails Studio uit Arnhem.

Adresgegevens:
Brigitte Nails Studio
Creutzbergstraat 64
6823EL Arnhem

Eenmanszaak Brigitte Nails Studio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ARNHEM of elders in de provincie Gelderland? Brigitte Nails Studio is opgericht in 19890201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Brigitte Nails Studio bereiken op: 026-4457658. Brigitte Nails Studio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09065463. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Brigitte Nails Studio in Arnhem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image