Brigitte’s Hair en Homedecorations

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Brigitte’s Hair en Homedecorations in Velserbroek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Brigitte’s Hair en Homedecorations? Op Salons.nl lees je alles over Brigitte’s Hair en Homedecorations uit Velserbroek.

Adresgegevens:
Brigitte’s Hair en Homedecorations
Tarweland 5
1991CP Velserbroek

Eenmanszaak Brigitte’s Hair en Homedecorations is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente VELSEN of elders in de provincie Noord-Holland? Brigitte’s Hair en Homedecorations is opgericht in 20040309 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Brigitte’s Hair en Homedecorations bereiken op: 06-10405571. Brigitte’s Hair en Homedecorations in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34203780. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Brigitte’s Hair en Homedecorations in Velserbroek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image