Brit, Mobiele Kapster

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Brit, Mobiele Kapster in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Brit, Mobiele Kapster? Op Salons.nl lees je alles over Brit, Mobiele Kapster uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Brit, Mobiele Kapster
Hunsingosingel 28
2548LN ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Brit, Mobiele Kapster is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Brit, Mobiele Kapster is opgericht in 20030825 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Brit, Mobiele Kapster bereiken op: 06-13356738. Brit, Mobiele Kapster in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27261029. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Brit, Mobiele Kapster in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image