Bruiningscentrum Hoogezand

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Bruiningscentrum Hoogezand in Hoogezand? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bruiningscentrum Hoogezand? Op Salons.nl lees je alles over Bruiningscentrum Hoogezand uit Hoogezand.

Adresgegevens:
Bruiningscentrum Hoogezand
Hoofdstraat 54A
9601EJ Hoogezand

Vennootschap onder firma (Vof.) Bruiningscentrum Hoogezand is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente MIDDEN-GRONINGEN of elders in de provincie Groningen? Bruiningscentrum Hoogezand is opgericht in 19941101 (jaar/maand/dag). Er werken 5 t/m 9 werknemers en je kan Bruiningscentrum Hoogezand bereiken op: 0598-350858. Bruiningscentrum Hoogezand in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02331600. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bruiningscentrum Hoogezand in Hoogezand.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image