Buhler-Caris J.A.N.

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Buhler-Caris J.A.N. in Bunde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Buhler-Caris J.A.N.? Op Salons.nl lees je alles over Buhler-Caris J.A.N. uit Bunde.

Adresgegevens:
Buhler-Caris J.A.N.
Catharina Daemenstraat 10
6241EJ Bunde

Eenmanszaak Buhler-Caris J.A.N. is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEERSSEN of elders in de provincie Limburg? Buhler-Caris J.A.N. is opgericht in 19930629 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Buhler-Caris J.A.N. bereiken op: 043-3640788. Buhler-Caris J.A.N. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14630862. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Buhler-Caris J.A.N. in Bunde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image