Buijnink Pedicure Praktijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Buijnink Pedicure Praktijk in Lelystad? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Buijnink Pedicure Praktijk? Op Salons.nl lees je alles over Buijnink Pedicure Praktijk uit Lelystad.

Adresgegevens:
Buijnink Pedicure Praktijk
Bongerd 206
8212BL Lelystad

Eenmanszaak Buijnink Pedicure Praktijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LELYSTAD of elders in de provincie Flevoland? Buijnink Pedicure Praktijk is opgericht in 20070925 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Buijnink Pedicure Praktijk bereiken op: 0320-842758. Buijnink Pedicure Praktijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 39100890. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Buijnink Pedicure Praktijk in Lelystad.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image