Burgt-Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Burgt-Voetverzorging in Putten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Burgt-Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Burgt-Voetverzorging uit Putten.

Adresgegevens:
Burgt-Voetverzorging
Veenhuizerweg 6
3881SV Putten

Eenmanszaak Burgt-Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente PUTTEN of elders in de provincie Gelderland? Burgt-Voetverzorging is opgericht in 20050915 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Burgt-Voetverzorging bereiken op: 0341-491585. Burgt-Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08139062. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Burgt-Voetverzorging in Putten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image