Butterfly Beauty & Nails

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Butterfly Beauty & Nails in Liempde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Butterfly Beauty & Nails? Op Salons.nl lees je alles over Butterfly Beauty & Nails uit Liempde.

Adresgegevens:
Butterfly Beauty & Nails
Oude Dijk 109
5298BC Liempde

Eenmanszaak Butterfly Beauty & Nails is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BOXTEL of elders in de provincie Noord-Brabant? Butterfly Beauty & Nails is opgericht in 20040914 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Butterfly Beauty & Nails bereiken op: 0411-632930. Butterfly Beauty & Nails in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17169226. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Butterfly Beauty & Nails in Liempde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image