C.A.H. Neelissen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C.A.H. Neelissen in Nootdorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.A.H. Neelissen? Op Salons.nl lees je alles over C.A.H. Neelissen uit Nootdorp.

Adresgegevens:
C.A.H. Neelissen
Pijlkruid 4
2631VG Nootdorp

Eenmanszaak C.A.H. Neelissen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente PIJNACKER-NOOTDORP of elders in de provincie Zuid-Holland? C.A.H. Neelissen is opgericht in 19940620 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.A.H. Neelissen bereiken op: 015-3107711. C.A.H. Neelissen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27149445. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.A.H. Neelissen in Nootdorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image