C.A.H. van Soest-Gielens

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C.A.H. van Soest-Gielens in Oldenzaal? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.A.H. van Soest-Gielens? Op Salons.nl lees je alles over C.A.H. van Soest-Gielens uit Oldenzaal.

Adresgegevens:
C.A.H. van Soest-Gielens
Sicilialaan 43
7577KG Oldenzaal

Eenmanszaak C.A.H. van Soest-Gielens is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OLDENZAAL of elders in de provincie Overijssel? C.A.H. van Soest-Gielens is opgericht in 19721231 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.A.H. van Soest-Gielens bereiken op: 0344-641751. C.A.H. van Soest-Gielens in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 11013976. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.A.H. van Soest-Gielens in Oldenzaal.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image