C.A. Paludanus-Hartkoorn

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C.A. Paludanus-Hartkoorn in Hoogvliet Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.A. Paludanus-Hartkoorn? Op Salons.nl lees je alles over C.A. Paludanus-Hartkoorn uit Hoogvliet Rotterdam.

Adresgegevens:
C.A. Paludanus-Hartkoorn
Keizersmantelweg 247
3192VZ Hoogvliet Rotterdam

Eenmanszaak C.A. Paludanus-Hartkoorn is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? C.A. Paludanus-Hartkoorn is opgericht in 19870202 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.A. Paludanus-Hartkoorn bereiken op: 010-2160747. C.A. Paludanus-Hartkoorn in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24233486. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.A. Paludanus-Hartkoorn in Hoogvliet Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image