C. Ausema-Slagter

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C. Ausema-Slagter in Sint Annen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C. Ausema-Slagter? Op Salons.nl lees je alles over C. Ausema-Slagter uit Sint Annen.

Adresgegevens:
C. Ausema-Slagter
Wolddijk 13
9796TD Sint Annen

Eenmanszaak C. Ausema-Slagter is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GRONINGEN of elders in de provincie Groningen? C. Ausema-Slagter is opgericht in 19950101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C. Ausema-Slagter bereiken op: 0596-551226. C. Ausema-Slagter in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02056602. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C. Ausema-Slagter in Sint Annen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image