C.B.M. Jannink-Nijland

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C.B.M. Jannink-Nijland in Haaksbergen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.B.M. Jannink-Nijland? Op Salons.nl lees je alles over C.B.M. Jannink-Nijland uit Haaksbergen.

Adresgegevens:
C.B.M. Jannink-Nijland
Blankenburgerstraat 38E
7481EB Haaksbergen

Eenmanszaak C.B.M. Jannink-Nijland is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAAKSBERGEN of elders in de provincie Overijssel? C.B.M. Jannink-Nijland is opgericht in 19840224 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.B.M. Jannink-Nijland bereiken op: 053-5740936. C.B.M. Jannink-Nijland in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 06050616. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.B.M. Jannink-Nijland in Haaksbergen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image