C.C.M. Borst-van Maarseveen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C.C.M. Borst-van Maarseveen in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.C.M. Borst-van Maarseveen? Op Salons.nl lees je alles over C.C.M. Borst-van Maarseveen uit Rotterdam.

Adresgegevens:
C.C.M. Borst-van Maarseveen
Cipreslaan 50
3053ND Rotterdam

Eenmanszaak C.C.M. Borst-van Maarseveen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? C.C.M. Borst-van Maarseveen is opgericht in 19810702 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.C.M. Borst-van Maarseveen bereiken op: 010-4184720. C.C.M. Borst-van Maarseveen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24142116. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.C.M. Borst-van Maarseveen in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image