C. Dingjan-Witbaard

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C. Dingjan-Witbaard in Hilversum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C. Dingjan-Witbaard? Op Salons.nl lees je alles over C. Dingjan-Witbaard uit Hilversum.

Adresgegevens:
C. Dingjan-Witbaard
Snelliuslaan 51A
1222TC Hilversum

Eenmanszaak C. Dingjan-Witbaard is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HILVERSUM of elders in de provincie Noord-Holland? C. Dingjan-Witbaard is opgericht in 19960820 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C. Dingjan-Witbaard bereiken op: 035-6850000. C. Dingjan-Witbaard in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32063777. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C. Dingjan-Witbaard in Hilversum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image