C.E.M. van den Helder-Koot

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C.E.M. van den Helder-Koot in Zevenhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.E.M. van den Helder-Koot? Op Salons.nl lees je alles over C.E.M. van den Helder-Koot uit Zevenhoven.

Adresgegevens:
C.E.M. van den Helder-Koot
Vrijenhoek 2
2435XS Zevenhoven

Eenmanszaak C.E.M. van den Helder-Koot is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWKOOP of elders in de provincie Zuid-Holland? C.E.M. van den Helder-Koot is opgericht in 19950116 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.E.M. van den Helder-Koot bereiken op: 0172-537277. C.E.M. van den Helder-Koot in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28066261. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.E.M. van den Helder-Koot in Zevenhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image