C.H.P. Poortvliet-Wielders

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C.H.P. Poortvliet-Wielders in Vlissingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.H.P. Poortvliet-Wielders? Op Salons.nl lees je alles over C.H.P. Poortvliet-Wielders uit Vlissingen.

Adresgegevens:
C.H.P. Poortvliet-Wielders
Groen van Prinstererlaan 78
4384CJ Vlissingen

Eenmanszaak C.H.P. Poortvliet-Wielders is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VLISSINGEN of elders in de provincie Zeeland? C.H.P. Poortvliet-Wielders is opgericht in 19940601 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.H.P. Poortvliet-Wielders bereiken op: 0118-417782. C.H.P. Poortvliet-Wielders in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 22036179. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.H.P. Poortvliet-Wielders in Vlissingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image