C.H.W.M. Huberts-Elbersen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C.H.W.M. Huberts-Elbersen in Arcen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.H.W.M. Huberts-Elbersen? Op Salons.nl lees je alles over C.H.W.M. Huberts-Elbersen uit Arcen.

Adresgegevens:
C.H.W.M. Huberts-Elbersen
Lingsforterweg 14
5944BE Arcen

Eenmanszaak C.H.W.M. Huberts-Elbersen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VENLO of elders in de provincie Limburg? C.H.W.M. Huberts-Elbersen is opgericht in 19780626 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.H.W.M. Huberts-Elbersen bereiken op: 077-4732219. C.H.W.M. Huberts-Elbersen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 12017844. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.H.W.M. Huberts-Elbersen in Arcen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image