C.J. Kerp, pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C.J. Kerp, pedicure in Delft? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.J. Kerp, pedicure? Op Salons.nl lees je alles over C.J. Kerp, pedicure uit Delft.

Adresgegevens:
C.J. Kerp, pedicure
Saharapad 26
2622CD Delft

Eenmanszaak C.J. Kerp, pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DELFT of elders in de provincie Zuid-Holland? C.J. Kerp, pedicure is opgericht in 19880628 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.J. Kerp, pedicure bereiken op: 015-2613889. C.J. Kerp, pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27227550. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.J. Kerp, pedicure in Delft.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image