C.J.M. Lemmens-Stevens

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C.J.M. Lemmens-Stevens in Geulle? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.J.M. Lemmens-Stevens? Op Salons.nl lees je alles over C.J.M. Lemmens-Stevens uit Geulle.

Adresgegevens:
C.J.M. Lemmens-Stevens
Eijkskensweg 9
6243AA Geulle

Eenmanszaak C.J.M. Lemmens-Stevens is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEERSSEN of elders in de provincie Limburg? C.J.M. Lemmens-Stevens is opgericht in 19870716 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.J.M. Lemmens-Stevens bereiken op: 043-3646140. C.J.M. Lemmens-Stevens in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14625705. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.J.M. Lemmens-Stevens in Geulle.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image