C.L.G. van der Jagt Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C.L.G. van der Jagt Pedicure in Ooltgensplaat? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.L.G. van der Jagt Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over C.L.G. van der Jagt Pedicure uit Ooltgensplaat.

Adresgegevens:
C.L.G. van der Jagt Pedicure
Boomgaardpad 53
3257KA Ooltgensplaat

Eenmanszaak C.L.G. van der Jagt Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GOEREE-OVERFLAKKEE of elders in de provincie Zuid-Holland? C.L.G. van der Jagt Pedicure is opgericht in 19830101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.L.G. van der Jagt Pedicure bereiken op: 0187-631415. C.L.G. van der Jagt Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24151599. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.L.G. van der Jagt Pedicure in Ooltgensplaat.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image