C.M. den Haan-de Rooy

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C.M. den Haan-de Rooy in Rucphen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.M. den Haan-de Rooy? Op Salons.nl lees je alles over C.M. den Haan-de Rooy uit Rucphen.

Adresgegevens:
C.M. den Haan-de Rooy
Schuitvaart 7
4715ET Rucphen

Eenmanszaak C.M. den Haan-de Rooy is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente RUCPHEN of elders in de provincie Noord-Brabant? C.M. den Haan-de Rooy is opgericht in 19821004 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.M. den Haan-de Rooy bereiken op: 0165-342684. C.M. den Haan-de Rooy in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20043773. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.M. den Haan-de Rooy in Rucphen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image