C.M. van Veen-Steiger

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

C.M. van Veen-Steiger in Capelle aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.M. van Veen-Steiger? Op Salons.nl lees je alles over C.M. van Veen-Steiger uit Capelle aan den IJssel.

Adresgegevens:
C.M. van Veen-Steiger
Nabucco 17
2907JB Capelle aan den IJssel

Eenmanszaak C.M. van Veen-Steiger is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente CAPELLE AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? C.M. van Veen-Steiger is opgericht in 19820609 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.M. van Veen-Steiger bereiken op: 010-4508872. C.M. van Veen-Steiger in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24145481. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.M. van Veen-Steiger in Capelle aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image