C. P.P. (Carin’s pedicure Praktijk)

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C. P.P. (Carin’s pedicure Praktijk) in Dalfsen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C. P.P. (Carin’s pedicure Praktijk)? Op Salons.nl lees je alles over C. P.P. (Carin’s pedicure Praktijk) uit Dalfsen.

Adresgegevens:
C. P.P. (Carin’s pedicure Praktijk)
Burg van Bruggenplein 3
7721AZ Dalfsen

Eenmanszaak C. P.P. (Carin’s pedicure Praktijk) is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DALFSEN of elders in de provincie Overijssel? C. P.P. (Carin’s pedicure Praktijk) is opgericht in 19980907 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C. P.P. (Carin’s pedicure Praktijk) bereiken op: 0529-433610. C. P.P. (Carin’s pedicure Praktijk) in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 05062151. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C. P.P. (Carin’s pedicure Praktijk) in Dalfsen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image