C.P. van Hanegem

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C.P. van Hanegem in Heerhugowaard? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C.P. van Hanegem? Op Salons.nl lees je alles over C.P. van Hanegem uit Heerhugowaard.

Adresgegevens:
C.P. van Hanegem
Pelmolen 6
1703PT Heerhugowaard

Eenmanszaak C.P. van Hanegem is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DIJK EN WAARD of elders in de provincie Noord-Holland? C.P. van Hanegem is opgericht in 19970825 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C.P. van Hanegem bereiken op: 072-5747127. C.P. van Hanegem in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37079183. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C.P. van Hanegem in Heerhugowaard.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image