C. van den Borne-Smits

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C. van den Borne-Smits in Groessen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C. van den Borne-Smits? Op Salons.nl lees je alles over C. van den Borne-Smits uit Groessen.

Adresgegevens:
C. van den Borne-Smits
Dorpstraat 44A
6923AG Groessen

Eenmanszaak C. van den Borne-Smits is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DUIVEN of elders in de provincie Gelderland? C. van den Borne-Smits is opgericht in 19940831 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C. van den Borne-Smits bereiken op: 0316-332389. C. van den Borne-Smits in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09083809. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C. van den Borne-Smits in Groessen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image