C. van der Waal-Willmes

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C. van der Waal-Willmes in Oostvoorne? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C. van der Waal-Willmes? Op Salons.nl lees je alles over C. van der Waal-Willmes uit Oostvoorne.

Adresgegevens:
C. van der Waal-Willmes
Zandweg 45
3233ES Oostvoorne

Eenmanszaak C. van der Waal-Willmes is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTVOORNE of elders in de provincie Zuid-Holland? C. van der Waal-Willmes is opgericht in 19880909 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C. van der Waal-Willmes bereiken op: 0181-482306. C. van der Waal-Willmes in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24171461. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C. van der Waal-Willmes in Oostvoorne.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image