C. van Giersbergen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C. van Giersbergen in Liempde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C. van Giersbergen? Op Salons.nl lees je alles over C. van Giersbergen uit Liempde.

Adresgegevens:
C. van Giersbergen
Kasterensestraat 2
5298NV Liempde

Eenmanszaak C. van Giersbergen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BOXTEL of elders in de provincie Noord-Brabant? C. van Giersbergen is opgericht in 19851021 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C. van Giersbergen bereiken op: 0411-632276. C. van Giersbergen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 16050446. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C. van Giersbergen in Liempde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image