C. Vanderheijden-Withag

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

C. Vanderheijden-Withag in Eygelshoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over C. Vanderheijden-Withag? Op Salons.nl lees je alles over C. Vanderheijden-Withag uit Eygelshoven.

Adresgegevens:
C. Vanderheijden-Withag
Wimmersstraat 8
6471AB Eygelshoven

Eenmanszaak C. Vanderheijden-Withag is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KERKRADE of elders in de provincie Limburg? C. Vanderheijden-Withag is opgericht in 19830501 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan C. Vanderheijden-Withag bereiken op: 045-5463312. C. Vanderheijden-Withag in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14042240. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met C. Vanderheijden-Withag in Eygelshoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image