Calissia’s Ambulante Haarmode

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Calissia’s Ambulante Haarmode in Breda? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Calissia’s Ambulante Haarmode? Op Salons.nl lees je alles over Calissia’s Ambulante Haarmode uit Breda.

Adresgegevens:
Calissia’s Ambulante Haarmode
Burg Van Gilsstraat 46
4813PS Breda

Eenmanszaak Calissia’s Ambulante Haarmode is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente BREDA of elders in de provincie Noord-Brabant? Calissia’s Ambulante Haarmode is opgericht in 19880517 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Calissia’s Ambulante Haarmode bereiken op: 06-29254736. Calissia’s Ambulante Haarmode in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20077955. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Calissia’s Ambulante Haarmode in Breda.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image