Candor pedicure en nagelsalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Candor pedicure en nagelsalon in Barendrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Candor pedicure en nagelsalon? Op Salons.nl lees je alles over Candor pedicure en nagelsalon uit Barendrecht.

Adresgegevens:
Candor pedicure en nagelsalon
Koraallaan 38
2992GX Barendrecht

Eenmanszaak Candor pedicure en nagelsalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BARENDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Candor pedicure en nagelsalon is opgericht in 20080507 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Candor pedicure en nagelsalon bereiken op: 06-18086325. Candor pedicure en nagelsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24435444. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Candor pedicure en nagelsalon in Barendrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image