Care for Beauty

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Care for Beauty in Valkenswaard? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Care for Beauty? Op Salons.nl lees je alles over Care for Beauty uit Valkenswaard.

Adresgegevens:
Care for Beauty
De Hazelaar 10
5552EC Valkenswaard

Eenmanszaak Care for Beauty is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VALKENSWAARD of elders in de provincie Noord-Brabant? Care for Beauty is opgericht in 20070108 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Care for Beauty bereiken op: 040-2218424. Care for Beauty in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17200671. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Care for Beauty in Valkenswaard.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image