Care, huid- en lichaamsverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Care, huid- en lichaamsverzorging in Riel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Care, huid- en lichaamsverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Care, huid- en lichaamsverzorging uit Riel.

Adresgegevens:
Care, huid- en lichaamsverzorging
Meijerij 8
5133CT Riel

Eenmanszaak Care, huid- en lichaamsverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GOIRLE of elders in de provincie Noord-Brabant? Care, huid- en lichaamsverzorging is opgericht in 19850924 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Care, huid- en lichaamsverzorging bereiken op: 013-5181708. Care, huid- en lichaamsverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 18028197. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Care, huid- en lichaamsverzorging in Riel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image