Carell Kappers Lalleman Vof.

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Carell Kappers Lalleman Vof. in Wateringen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carell Kappers Lalleman Vof.? Op Salons.nl lees je alles over Carell Kappers Lalleman Vof. uit Wateringen.

Adresgegevens:
Carell Kappers Lalleman Vof.
Herenstraat 4
2291BG Wateringen

Vennootschap onder firma (Vof.) Carell Kappers Lalleman Vof. is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente WESTLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Carell Kappers Lalleman Vof. is opgericht in 19910101 (jaar/maand/dag). Er werken 5 t/m 9 werknemers en je kan Carell Kappers Lalleman Vof. bereiken op: 0174-298176. Carell Kappers Lalleman Vof. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27231797. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carell Kappers Lalleman Vof. in Wateringen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image