Carina Boon Praktijk voor Lichaamsverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Carina Boon Praktijk voor Lichaamsverzorging in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carina Boon Praktijk voor Lichaamsverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Carina Boon Praktijk voor Lichaamsverzorging uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Carina Boon Praktijk voor Lichaamsverzorging
Frambozenstraat 43
2564XK ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Carina Boon Praktijk voor Lichaamsverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Carina Boon Praktijk voor Lichaamsverzorging is opgericht in 19901015 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carina Boon Praktijk voor Lichaamsverzorging bereiken op: 06-27052321. Carina Boon Praktijk voor Lichaamsverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27132031. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carina Boon Praktijk voor Lichaamsverzorging in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image