Carla Fiolet Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Carla Fiolet Pedicure in De Meern? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carla Fiolet Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Carla Fiolet Pedicure uit De Meern.

Adresgegevens:
Carla Fiolet Pedicure
Frontoweg 54
3453HB De Meern

Eenmanszaak Carla Fiolet Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente UTRECHT of elders in de provincie Utrecht? Carla Fiolet Pedicure is opgericht in 20081014 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carla Fiolet Pedicure bereiken op: 06-44670104. Carla Fiolet Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30247525. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carla Fiolet Pedicure in De Meern.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image