Carla Peters

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Carla Peters in Alphen aan den Rijn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carla Peters? Op Salons.nl lees je alles over Carla Peters uit Alphen aan den Rijn.

Adresgegevens:
Carla Peters
Klaproosstraat 32
2403EX Alphen aan den Rijn

Eenmanszaak Carla Peters is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALPHEN AAN DEN RIJN of elders in de provincie Zuid-Holland? Carla Peters is opgericht in 19771205 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carla Peters bereiken op: 0172-437780. Carla Peters in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28032286. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carla Peters in Alphen aan den Rijn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image