Carla Zuiver

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Carla Zuiver in Loenen aan de Vecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carla Zuiver? Op Salons.nl lees je alles over Carla Zuiver uit Loenen aan de Vecht.

Adresgegevens:
Carla Zuiver
Spinnerie 4A
3632ET Loenen aan de Vecht

Eenmanszaak Carla Zuiver is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente STICHTSE VECHT of elders in de provincie Utrecht? Carla Zuiver is opgericht in 20000301 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carla Zuiver bereiken op: 0346-251492. Carla Zuiver in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30162998. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carla Zuiver in Loenen aan de Vecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image