Carla’s hairstyling service

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Carla’s hairstyling service in Noordwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carla’s hairstyling service? Op Salons.nl lees je alles over Carla’s hairstyling service uit Noordwijk.

Adresgegevens:
Carla’s hairstyling service
Narcisstraat 2
2201CD Noordwijk

Eenmanszaak Carla’s hairstyling service is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NOORDWIJK of elders in de provincie Zuid-Holland? Carla’s hairstyling service is opgericht in (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carla’s hairstyling service bereiken op: 071-5761296. Carla’s hairstyling service in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28067203. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carla’s hairstyling service in Noordwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image