Carla’s Hairstyling

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Carla’s Hairstyling in Vierlingsbeek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carla’s Hairstyling? Op Salons.nl lees je alles over Carla’s Hairstyling uit Vierlingsbeek.

Adresgegevens:
Carla’s Hairstyling
Prins van Oranjestraat 6
5821BM Vierlingsbeek

Eenmanszaak Carla’s Hairstyling is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente LAND VAN CUIJK of elders in de provincie Noord-Brabant? Carla’s Hairstyling is opgericht in 20040512 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carla’s Hairstyling bereiken op: 06-51775879. Carla’s Hairstyling in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17165647. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carla’s Hairstyling in Vierlingsbeek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image