Carla’s Happy Feet

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Carla’s Happy Feet in Heemskerk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carla’s Happy Feet? Op Salons.nl lees je alles over Carla’s Happy Feet uit Heemskerk.

Adresgegevens:
Carla’s Happy Feet
Krayenhofflaan 25
1965AD Heemskerk

Eenmanszaak Carla’s Happy Feet is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HEEMSKERK of elders in de provincie Noord-Holland? Carla’s Happy Feet is opgericht in 20020201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carla’s Happy Feet bereiken op: 0251-242148. Carla’s Happy Feet in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34168957. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carla’s Happy Feet in Heemskerk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image