Carla’s Nails & Beauty

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Carla’s Nails & Beauty in Noord-Scharwoude? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carla’s Nails & Beauty? Op Salons.nl lees je alles over Carla’s Nails & Beauty uit Noord-Scharwoude.

Adresgegevens:
Carla’s Nails & Beauty
2e Industriestraat 18
1723LG Noord-Scharwoude

Eenmanszaak Carla’s Nails & Beauty is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DIJK EN WAARD of elders in de provincie Noord-Holland? Carla’s Nails & Beauty is opgericht in 20010813 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carla’s Nails & Beauty bereiken op: 0226-345210. Carla’s Nails & Beauty in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37097618. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carla’s Nails & Beauty in Noord-Scharwoude.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image