Carlo Wesseling Hairstylists

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Carlo Wesseling Hairstylists in Voorburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carlo Wesseling Hairstylists? Op Salons.nl lees je alles over Carlo Wesseling Hairstylists uit Voorburg.

Adresgegevens:
Carlo Wesseling Hairstylists
Koningin Julianalaan 152
2274JN Voorburg

Vennootschap onder firma (Vof.) Carlo Wesseling Hairstylists is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDSCHENDAM-VOORBURG of elders in de provincie Zuid-Holland? Carlo Wesseling Hairstylists is opgericht in 20070201 (jaar/maand/dag). Er werken 10 t/m 19 werknemers en je kan Carlo Wesseling Hairstylists bereiken op: 070-3865593. Carlo Wesseling Hairstylists in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27153290. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carlo Wesseling Hairstylists in Voorburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image