Carmen Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Carmen Schoonheidssalon in Arnhem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carmen Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Carmen Schoonheidssalon uit Arnhem.

Adresgegevens:
Carmen Schoonheidssalon
Van Ruisdaelstraat 35
6814KV Arnhem

Eenmanszaak Carmen Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ARNHEM of elders in de provincie Gelderland? Carmen Schoonheidssalon is opgericht in 19780811 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carmen Schoonheidssalon bereiken op: 026-4422225. Carmen Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09044756. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carmen Schoonheidssalon in Arnhem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image