Carmen’s Beauty Care

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Carmen’s Beauty Care in Zoetermeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carmen’s Beauty Care? Op Salons.nl lees je alles over Carmen’s Beauty Care uit Zoetermeer.

Adresgegevens:
Carmen’s Beauty Care
Oostergo 25
2716AP Zoetermeer

Eenmanszaak Carmen’s Beauty Care is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZOETERMEER of elders in de provincie Zuid-Holland? Carmen’s Beauty Care is opgericht in 20040803 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carmen’s Beauty Care bereiken op: 079-3516269. Carmen’s Beauty Care in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27269218. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carmen’s Beauty Care in Zoetermeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image