Carola’s Kam & Schaar

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Carola’s Kam & Schaar in ‘s-Gravendeel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Carola’s Kam & Schaar? Op Salons.nl lees je alles over Carola’s Kam & Schaar uit ‘s-Gravendeel.

Adresgegevens:
Carola’s Kam & Schaar
Spinnerijstraat 61
3295VL ‘s-Gravendeel

Eenmanszaak Carola’s Kam & Schaar is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HOEKSCHE WAARD of elders in de provincie Zuid-Holland? Carola’s Kam & Schaar is opgericht in 20070101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Carola’s Kam & Schaar bereiken op: 06-48818616. Carola’s Kam & Schaar in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24405522. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Carola’s Kam & Schaar in ‘s-Gravendeel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image